Valmis%20ullakko%202-me.jpg

Kotimainen Termex-Selluvilla – kaikkien aikojen eriste

Talon%20kuva%20talvi-me.jpg

Ener­gian­sääs­töä ja asu­mis­mu­ka­vuut­ta

Talosi eristäminen Termex-Selluvillalla on helppo ja kustannustehokas tapa vaikuttaa talosi asu­mis­viih­tyi­syy­teen sekä energiatehokkuuteen kaikkina vuodenaikoina. Termex-Selluvillalla eristetty talo on lämmin talvella ja viileä kesällä.


Termex-Selluvilla on ekologisesti lajitellusta keräyspaperista kuiduttamalla valmistettu palo- ja kosteusturvallinen pu­hal­lus­läm­mö­ne­ris­te moderniin rakentamiseen. Vedoton, tasainen huonelämpö sekä erinomainen sisäilma takaavat ainutlaatuisen asumismukavuuden. Hengittävässä kodissa on miellyttävä asua. Riippuen talosi iästä, lämmitysmuodosta sekä aikaisemmasta eristyksestä, Selluvilla-lisäeristys maksaa itsensä takaisin muutamassa vuodessa.

Termex_puhallus4-me.jpg

Helppo ja nopea asennus pu­hal­ta­mal­la 

Puhaltamalla suoritettava asennus on nopea ja helppo tapa eristää talosi yläpohja, seinät ja alapohja ekotehokkaasti. Esimerkiksi keskikokoisen omakotitalon tai rivitalon yläpohjan lisäeristäminen hoituu useimmiten yhdellä käynnillä parissa tunnissa. Tapauskohtaisesti Selluvilla voidaan puhaltaa lisäeristyksissä suoraan vanhan eristyksen päälle.

Villaa4-me.jpg

Lämmitä kotiasi, älä ilmastoa

Puusta pitkälle

Termex-Selluvillan val­mis­tus­pro­ses­sis­sa hyödynnetään jo kertaalleen teollisesti jalostettua puuta valmistamalla kier­rä­tys­pa­pe­ri­kui­dus­ta eristettä ener­gia­te­hok­kaam­paan asumiseen. Selluvillan hiilijalanjälki on erittäin pieni ja sen tuotannossa hyödynnetään ekoenergiaa. Sen koko­nais­hii­li­si­säl­tö on jopa negatiivinen, sillä se sitoo hiilidioksidia yli viisi kertaa enemmän, kuin mitä sen valmistus tuottaa.


Lisätietoa Termex-Selluvillan ominaisuuksista ja eduista:

Alapalkki-me.png

Yh­teys­tie­dot

Petri Kolehmainen TMI

Puh. 0400 170 923

petri.kole@gmail.com

Linkit

Lisätietoa Termex-Selluvillan eduista:

termex.fi

© TMI Petri Kolehmainen 2022. Kaikki oikeudet pidätetään.